آموزش و طرز تهیه مرغ بختیاری بسیار خوشمزه و لذیذ
آموزش و طرز تهیه مرغ بختیاری بسیار خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه مرغ بختیاری بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام مرغ بختیاری را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش و طرز تهیه مرغ بختیاری بسیار خوشمزه و لذیذ
این نوع غذا بسیار خوشمزه بوده و بسیار مناسب برای مهمانی می باشد
مواد لازم برای تهیه مرغ بختیاری :
مرغ بدون پوست و ریز خرد شده :♦: 1 عدد متوسط
پیاز متوسط :♦: 4 عدد
نمک ، زرد چوبه ، زعفران کاری :♦: به مقدار لازم
ترشی ناردون ( دانه انار خشک شده ) :♦: 2 پیمانه
روغن :♦: به مقدار لازم
آموزش و طرز تهیه مرغ بختیاری بسیار خوشمزه و لذیذ
با این میزان مواد اولیه می توانید برای 4 نفر این غذای خوشمزه را تهیه کنید
طرز تهیه مرغ بختیاری :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه مرغ بختیاری ابتدا باید
در یک قابلمه روغن ریخته و پیاز ها رو که با رنده ریز رنده کرده ایم اضافه و تفت میدهیم
در این فاصله دانه های انار خشک شده یا ترشی ناردون را با ۲ لیوان آب حدود نیم ساعت می جوشانیم تا غلیظ شود و
از صافی رد میکنیم و بعد مرغ های تیکه شده را به پیازها که طلایی شده اند اضافه و تفت می دهیم کمی که سرخ شدند
نمک ، زرد چوبه ، کاری ، زعفران آب کرده را اضافه و کاملاَ تفت میدیم و
ترشی ناردون را اضافه اضافه کرده که حدود ۱ و نیم لیوان آب میشه و
در قابلمه را می گذاریم تا با حرارت کم پخته و آب آن بخار شود .
امیدواریم که از این نوع خوراک خوشتان آمده باشد.
آموزش و طرز تهیه مرغ بختیاری بسیار خوشمزه و لذیذ
- ۹۷/۰۷/۰۶