آموزش کامل و طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ به روش فست فود
آموزش کامل و طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ به روش فست فود
طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام سوفله مرغ و قارچ را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش کامل و طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ به روش فست فود
این غذا بسیار خوشمزه بوده و زمان آماده سازی سریعی دارد
مواد لازم برای تهیه سوفله مرغ و قارچ :
سینه مرغ :♦: ۴۰۰ گرم
قارچ :♦: ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ای :♦: ۱ عدد
تخم مرغ :♦: ۴ عدد
آرد :♦: ۲ قاشق مربا خوری
شیر :♦: ۱ لیوان
پیاز :♦: ۲ عدد
کره :♦: ۵۰ گرم
نمک ، فلفل قرمز و فلفل سیاه :♦: به قدر کافی
پنیر پیتزا :♦: ۱۰۰ گرم
روغن :♦: ۱ قاشق
آموزش کامل و طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ به روش فست فود
با این میزان مواد اولیه می توانید برای 4 نفر این غذای خوشمزه را تهیه کنید
طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه سوفله مرغ و قارچ ابتدا باید
مرغ را با یک عدد پیاز و نمک بپزید و آنرا ریز ریز کنید. قارچ را ورقه ورقه و فلفل را ریزکرده و به مرغ اضافه کنید.
یک پیاز را ریز رنده کنید و با کره روی حرارت کمی تفت دهید بعد آرد سفید را اضافه و دوباره کمی تفت دهید
دراین زمان نمک و فلفل قرمز وفلفل سیاه را در آن بریزید و آرام آرام شیر را اضافه کنید و
به هم بزنید تا سس یکنواختی به دست آید حرارت را زمانیکه سس غلیظ شد خاموش کنید.
فر را روشن کنید تا گرم و آماده باشد و درجه آن را روی ۳۵۰ بگذارید.
سس را با مرغ و قارچ مخلوط کنید.
پنیر پیتزا را رنده کنید .
آموزش کامل و طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ به روش فست فود
در آخر سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید وهر کدام را جداگانه بزنید تا زرده کاملاً رنگ روشن به خود بگیرد .
دقت کنید سفیده حتماً بایستی پف کند و کاملاً پنبه ای شود .
زرده را روی سفیده بریزید و آرام با یکدیگر مخلوط کنید تا حدی که پف آن نخوابد بعد این مخلوط را روی مرغ و
سس بریزید و با قاشق آرام به هم بزنید تا مرغ به آن آغشته شود.
ته ظرف پیرکسی را چرب کنید و کمی پنیر پیتزا بریزید و مایه سوفله را روی آن بریزید و
سطح روی آن را صاف کرده و بقیه پنیر را روی آن بریزید و درپنجره اول فری که قبلاً گرم کرده بودید قرا دهید
بعد از نیم الی سه ربع ساعت از فر درآورید تا سپری شدن این زمان نباید در فر باز شود
از بیرون داخل فر را نگاه کنید و هر زمان روی سوفله طلایی شد فر را خاموش کنید.
آموزش کامل و طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ به روش فست فود
- ۹۷/۰۷/۰۶